• Deskundig advies
  • Persoonlijke service
  • Denkt in oplossingen

Privacyverklaring

Verhuurservice van Doren, gevestigd aan De Vlonder 206 in Boekel , is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Verhuurservice van Doren
De Vlonder 206
5427 DH  Boekel

Telefoon : 0492-324267

Jan van Doren is de Functionaris Gegevensbescherming van Verhuurservice van Doren Hij is te bereiken via info@verhuurservicevandoren.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Verhuurservice van Doren verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Verhuurservice van Doren verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming

Verhuurservice van Doren neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Verhuurservice van Doren) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Verhuurservice van Doren bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Verhuurservice van Doren verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookiebeleid

We gebruiken cookies om ons te helpen bezoekersgedrag te analyseren, onze website te optimaliseren en gericht te kunnen adverteren. Indien je niet instemt met het plaatsen van alle cookies zoals beschreven in dit cookiebeleid, dien je geen gebruik te maken van deze website en deze te verlaten. hieronder vertellen we je van welke cookies we gebruik maken op onze site.
Google Analytics en Adwords

Om bezoekcijfers en gedrag te analyseren, maken wij gebruik van Google Analytics. Op onze website worden geen advertenties van derden getoond. Wel maken wij gebruik van Google Adwords en remarketing. Dit betekent dat wij ook cookies plaatsen om te meten of onze advertenties op Google Adwords effectief zijn én om eventueel geïnteresseerden nogmaals een advertentie te kunnen tonen via Google Adwords.  Google Analytics verwijdert automatisch gebruikers- en gebeurtenisgegevens die ouder zijn dan 24 maanden.

Google Maps

Google Maps is een locatiedienst waarmee visuele landkaarten op de website worden weergegeven. Deze worden aangeboden door Google Inc. en hiermee kan deze content op onze website worden gebruikt.

  • Verwerkingslocatie: VS
  • Verzamelde Persoonsgegevens: Cookie en Gebruiksgegevens.
  • Privacybeleid

Liever geen cookies?

Het kan natuurlijk zo zijn dat je liever niet hebt dat we bezoekgegevens analyseren en daar hebben we natuurlijk respect voor. Het is mogelijk om cookies uit te schakelen of te verwijderen. Dit kan je regelen via je browserinstellingen. Mocht je het niet kunnen vinden dan kan de helpfunctie van je browser vaak hulp bieden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Verhuurservice van Doren U heeft het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@verhuurservicevandoren.nl.

Verhuurservice van Doren wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Verhuurservice van Doren neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met verhuurservice van Doren of via info@verhuurservicevandoren.nl.

 

Onze merken

© 2019 Verhuurservice van Doren |

Webdesign: De Geus Internet